OSIĄGNIĘCIA

Wygrana w konkursie kulinarnym organizowanym przez Tygodnik Zamojski i Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Krasnymstawie. Konkursowe zadanie polegało na zaproponowaniu przepisów co można zrobić z sera. Wszystkie przepisy można znaleźć na stronie www.tygodnikzamojski.pl w zakładce "Gotuj z TZ"

Moje przepisy wysłane na konkurs to:
Pasta z makreli i twarogu
Pierogi z ciasta francuskiego z nadzieniem ruskim z domową przyprawą do sera białego
Pasta twarogowa z krakersami
Francuskie pierogi z kaszą i serem
Sernik na kruchym spodzie (Sernik królewski)
Sernik na zimno z truskawkami

A oto nagroda sponsorowana przez Tygodnik Zamojski oraz Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Krasnymstawie

Po raz kolejny zostało opublikowane w dniu 06 - 04 - 2016r. moje zdjęcie tym razem z przepisu na  "Sernik na kruchym spodzie" ("Sernik królewski") jako zdjęcie profilowe w jednej z grup społecznościowych na Facebooku "Gotuję, Piekę i Plotkuję". Serdecznie dziękuję




Wygrana w konkursie kulinarnym organizowanym przez Tygodnik Zamojski i Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Krasnymstawie. Konkursowe zadanie polegało na zaproponowaniu przepisów na dania z wykorzystaniem różnych rodzajów śmietany. Wszystkie przepisy można znaleźć na stronie www.tygodnikzamojski.pl w zakładce "Gotuj z TZ"

Moje przepisy wysłane na konkurs to:
Rurki z kremem waniliowym
Szarlotka
Ciasteczka serowe
Pieróg biłgorajski

A oto nagroda sponsorowana przez Tygodnik Zamojski oraz Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Krasnymstawie

Kolejna publikacja w prasie, którą jest porada jak uzyskać mączkę migdałową  "Robimy Mączkę migdałową" znaleźć ją można w publikacji "Kulinarne Hity" nr 1/2016 (14), wyd. Burda Media Polska Sp z o.o. we Wrocławiu. Poradę można zaleźć na stronie 48. Serdecznie dziękuję


Po raz drugi zostało opublikowane w dniu 03 - 02 - 2016r. moje zdjęcie tym razem z przepisu na  "Róże karnawałowe" jako zdjęcie profilowe w jednej z grup społecznościowych na Facebooku "Gotuję, Piekę i Plotkuję". Serdecznie dziękuję


A po przepis możecie sięgnąć pod linkiem Róże karnawałowe

Moją pierwszą publikacją w prasie jest porada "Migdały w cukiernictwie" znaleźć ją można w publikacji "Najlepsze ciasta" nr 1/2016 Styczeń, wyd. "Phoemix Press Spółka z o.o." sp. k. we Wrocławiu. Poradę można zaleźć na stronie 48. Serdecznie dziękuję


W dniu 28 - 12 - 2015r. zostało opublikowane moje zdjęcie z przepisu "Rurki z kremem waniliowym" jako zdjęcie profilowe w jednej z grup społecznościowych na Facebooku "Gotuję, Piekę i Plotkuję". Serdecznie dziękuję

A po przepis możecie sięgnąć pod linkiem Rurki z kremem waniliowym

W dniu 15 - 03 -2015r. zostały opublikowane moje zdjęcia z przepisu pochodzącego od Ostra na Słodko "Sernikowebrownie", przepis został zmodyfikowałam na swoje potrzeby. Zdjęcia można znaleźć na stronie Ostra na Słodko w zakładce czytelnicy gotują. Serdecznie dziekuję



Po raz kolejny zostało opublikowane w dniu 17-10 - 2016r. moje zdjęcie tym razem z przepisu na  "Ciasteczka lawendowe" jako zdjęcie profilowe w jednej z grup społecznościowych na Facebooku "Gotuję, Piekę i Plotkuję". Serdecznie dziękuję :-)


Wygrana w konkursie Kulinarne Portfolio wspaniała książka Piotr Ogiński "Sprawdź jak smakują dania z charakterem".
Moje i wiele innych wspaniałych przepisów można znaleźć na stronie Kulinarne Portfolio https://www.culinaryportfolio.com/ serdecznie polecam :-)

Kolejna moja publikacja ukazała się w prasie jaką jest porada "Jak zrobić mączkę migdałową" znaleźć ją można w publikacji "Kulinarne Hity" nr 1/2017 (18), wyd. Burda Media Polska Sp z o.o. we Wrocławiu. Poradę można zaleźć na stronie 48.

Wygrana w konkursie kulinarnym "Herbapol - Polskie smaki masz je w naturze"organizowanym przez Herbapol. Masz to w naturze. (www.herbapol.com.pl) Konkursowe zadanie polegało na zaproponowaniu ulubionego dania z wykorzystaniem owoców.
Przepis, który wygrał to
Markizy kokosowe
A oto nagroda główna w konkursie

Kolejna moja publikacja ukazała się w prasie jaką jest porada "Temperatura czekolady" znaleźć ją można w publikacji "Gotuj krok po kroku" nr 4/201r, wyd.Bauer Sp. z o.o., Sp.k.w Warszawie. Poradę można zaleźć na stronie 50.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz