ABC PIECZENIA

Lekcja nr. 1
"Sekrety udanych pączków"
 Sekrety udanych pączków

Lekcja nr. 2
"Jarmuż"
Jarmuż

Lekcja nr 3
" Rodzaje czekolad"
 Rodzaje czekolad
Lekcja nr 4
"Błyskawiczne spody do ciast"
Błyskawiczne spody do ciast

Lekcja nr 5
"Filetowanie pomarańczy"
 Filetowanie pomarańczy


Lekcja nr 6
"Sekret udanego piernika"
 Sekret udanego piernika




Lekcja 7.
"Sekrety udanego ciasta kruchego"
Sekrety udanego ciasta kruchego



Lekcja 8

Przepisy na marynaty

Lekcja 9

Leksykon bakalii

Lekcja 10

Mak

Źródło: internet

Lekcja 11

Sekret udanego makowca

Lekcja 12

Nowoczesność ciasta kruchego

W niektórych przepisach na ciasto kruche dodaje się śmietanę np. 18%. Jeśli nie mamy w domu śmietany można ją śmiało zastąpić śmietanką do kawy. Ciasto wychodzi bardzo kruche.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz