Ciastka - domowe słodkości i pasja czytania
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
PORADY
ABC PIECZENIA
MIARY I WAGI
TEMPERATURA I CZAS PIECZENIA
SPIS TREŚCI
OSIĄGNIĘCIA
KSIĄŻKA - recenzja
O MNIE
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
CIASTA UCIERANE
MUFFINY I BABECZKI
CIASTECZKA
CIASTA Z KREMEM
CIASTA DROŻDŻOWE
PIERNIK
SERNIK
CIASTA BEZ PIECZENIA
DESERY
PRZETWORY
NAPOJE
CIASTA Z OWOCAMI
NA SŁONO
INNE
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
TŁUSTY CZWARTEK
CIASTA Z OWOCAMI
LUNCH BOX
CIASTA Z BIAŁEK
52 PORADY
CIASTA BEZ JAJEK
CIASTA Z DŻEMEM
CIASTA WARZYWNE
▼
niedziela, 19 grudnia 2021
JAKIE BAKALIE DO MAKU?
O ostatecznym smaku makowca decydują bakalie, które dodaje się do masy – konieczne są siekane orzechy włoskie, laskowe, kandyzowana skórka pomarańczowa, rodzynki wymoczone w rumie. Można też dodać migdały czy pokrojone figi.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz