Ciastka - domowe słodkości i pasja czytania
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
PORADY
ABC PIECZENIA
MIARY I WAGI
TEMPERATURA I CZAS PIECZENIA
SPIS TREŚCI
OSIĄGNIĘCIA
KSIĄŻKA - recenzja
O MNIE
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
CIASTA UCIERANE
MUFFINY I BABECZKI
CIASTECZKA
CIASTA Z KREMEM
CIASTA DROŻDŻOWE
PIERNIK
SERNIK
CIASTA BEZ PIECZENIA
DESERY
PRZETWORY
NAPOJE
CIASTA Z OWOCAMI
NA SŁONO
INNE
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
TŁUSTY CZWARTEK
CIASTA Z OWOCAMI
LUNCH BOX
CIASTA Z BIAŁEK
52 PORADY
CIASTA BEZ JAJEK
CIASTA Z DŻEMEM
CIASTA WARZYWNE
▼
sobota, 18 grudnia 2021
ABY MAKOWIEC NIE ROZPADŁ SIĘ
Należy do masy makowej dodać ubite na sztywno białka (na 30 dag maku 5 białek). Poza tym ciasto, przed wyłożeniem masy, powinno się posmarować białkiem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz