Ciastka - domowe słodkości i pasja czytania
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
PORADY
ABC PIECZENIA
MIARY I WAGI
TEMPERATURA I CZAS PIECZENIA
SPIS TREŚCI
OSIĄGNIĘCIA
KSIĄŻKA - recenzja
O MNIE
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
CIASTA UCIERANE
MUFFINY I BABECZKI
CIASTECZKA
CIASTA Z KREMEM
CIASTA DROŻDŻOWE
PIERNIK
SERNIK
CIASTA BEZ PIECZENIA
DESERY
PRZETWORY
NAPOJE
CIASTA Z OWOCAMI
NA SŁONO
INNE
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
TŁUSTY CZWARTEK
CIASTA Z OWOCAMI
LUNCH BOX
CIASTA Z BIAŁEK
52 PORADY
CIASTA BEZ JAJEK
CIASTA Z DŻEMEM
CIASTA WARZYWNE
▼
niedziela, 18 lutego 2018
NOWOCZESNOŚĆ KRUCHEGO CIASTA
W niektórych przepisach na ciasto kruche dodaje się śmietanę np. 18%. Jeśli nie mamy w domu śmietany można ją śmiało zastąpić śmietanką do kawy. Ciasto wychodzi bardzo kruche.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz