Ciastka - domowe słodkości i pasja czytania
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
PORADY
ABC PIECZENIA
MIARY I WAGI
TEMPERATURA I CZAS PIECZENIA
SPIS TREŚCI
OSIĄGNIĘCIA
KSIĄŻKA - recenzja
O MNIE
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
CIASTA UCIERANE
MUFFINY I BABECZKI
CIASTECZKA
CIASTA Z KREMEM
CIASTA DROŻDŻOWE
PIERNIK
SERNIK
CIASTA BEZ PIECZENIA
DESERY
PRZETWORY
NAPOJE
CIASTA Z OWOCAMI
NA SŁONO
INNE
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
TŁUSTY CZWARTEK
CIASTA Z OWOCAMI
LUNCH BOX
CIASTA Z BIAŁEK
52 PORADY
CIASTA BEZ JAJEK
CIASTA Z DŻEMEM
CIASTA WARZYWNE
▼
czwartek, 13 kwietnia 2017
Kolejna moja publikacja ukazała się w prasie jaką jest porada "Temperatura czekolady" znaleźć ją można w publikacji "Gotuj krok po kroku" nr 4/201r, wyd.Bauer Sp. z o.o., Sp.k.w Warszawie. Poradę można zaleźć na stronie 50.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz