Ciastka - domowe słodkości i pasja czytania
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
PORADY
ABC PIECZENIA
MIARY I WAGI
TEMPERATURA I CZAS PIECZENIA
SPIS TREŚCI
OSIĄGNIĘCIA
KSIĄŻKA - recenzja
O MNIE
WSPÓŁPRACA
KONTAKT
▼
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
CIASTA UCIERANE
MUFFINY I BABECZKI
CIASTECZKA
CIASTA Z KREMEM
CIASTA DROŻDŻOWE
PIERNIK
SERNIK
CIASTA BEZ PIECZENIA
DESERY
PRZETWORY
NAPOJE
CIASTA Z OWOCAMI
NA SŁONO
INNE
ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
TŁUSTY CZWARTEK
CIASTA Z OWOCAMI
LUNCH BOX
CIASTA Z BIAŁEK
52 PORADY
CIASTA BEZ JAJEK
CIASTA Z DŻEMEM
CIASTA WARZYWNE
▼
środa, 13 stycznia 2016
Moją pierwszą publikacją w prasie jest porada "Migdały w cukiernictwie" znaleźć ją można w publikacji "Najlepsze ciasta" nr 1/2016 Styczeń, wyd. "Phoemix Press Spółka z o.o." sp. k. we Wrocławiu. Poradę można zaleźć na stronie 48.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz